Terug

Ontdek onze Muurbankjes - Ruimtebesparend en comfortabel

Gevelbankjes, de slimme en ruimtebesparende oplossing voor jouw buitenruimte. Monteer ze aan de muur voor een stijlvolle en functionele zitplaats. Ideaal voor knusse tuinen en straten, bieden deze inklapbare muurbankjes comfort en gezelligheid in één.

Filters

Veelzijdig en Praktisch

Een Gevelbank is een praktisch bankje dat aan een muur of gevel wordt gemonteerd. Het unieke kenmerk van een Gevelbank is dat het een hangend bankje is, stevig bevestigd aan de muur. Hoewel dit concept al geruime tijd bestaat, is de Gevelbank tegenwoordig verkrijgbaar in diverse soorten en maten!

De veelzijdige Gevelbank biedt een ideale oplossing voor kleine tuinen. Je kunt de Gevelbank zelfs boven de stoep aan je voorgevel monteren. Klapt de Gevelbank omhoog, dan hindert hij niemand en blijft jouw stoere Gevelbank onopvallend. Met name in steden, waar smalle straatjes en kleine tuinen veelvoorkomend zijn, is de Gevelbank populair. Het biedt de mogelijkheid om comfortabel in de voortuin te zitten, een praatje te maken met voorbijgangers of buren. Hierdoor is de Gevelbank een waardevolle toevoeging geworden voor stadsbewoners!

Handige Opklapbaarheid

Mensen kiezen vaak voor een Gevelbank omdat ze geen losse bank in hun tuin willen of omdat het simpelweg niet past. Een bijkomend voordeel van de Gevelbank is de opklapbaarheid. Hierdoor neemt de bank minimale ruimte in beslag, en je klapt de zitting eenvoudig omhoog zodat de Gevelbank niet in de weg hangt.

Plaats de Gevelbank ook prima in je achtertuin aan bijvoorbeeld de achtergevel van je woning of garage. Hier kun je ontspannen zitten, kijken naar spelende kinderen of genieten van je prachtige tuin in het zonnetje!

Stoer en Duurzaam Ontwerp

Onze ontworpen Gevelbank is volledig gemaakt van staal, in tegenstelling tot de meeste opklapbare Gevelbanken met houten zittingen en rugleuningen. Het stalen materiaal verzekert een extreem lange levensduur, waardoor de Gevelbank uiterst duurzaam is!

De Stalen Gevelbank wordt eerst verzinkt en vervolgens in de gewenste kleur gepoedercoat. Dankzij deze dubbele behandeling bieden we maar liefst 15 jaar garantie tegen roest op onze eigen ontworpen, duurzame Gevelbank!

Bovendien is de stoere uitstraling van de Gevelbank met staal een ware blikvanger aan elke gevel!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »